Gerucht: Red Dead Redemption 2 komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 2 januari 2020 16:45

Op de site van de Spaanse retailer Instant Gaming is een Nintendo Switch versie van Red Dead Redemption 2 verschenen. Tot op heden is de Nintendo Switch de enige console waarop Red Dead Redemption 2 nog niet is uitgebracht.

De Spaanse site Instant Gaming biedt Red Dead Redemption 2 niet alleen aan voor de pc en Xbox One, maar heeft ook de Nintendo Switch in de lijst staan. De afbeelding die hierbij verschijnt, toont linksboven het het iconische Nintendo Switch logo. Er staat geen specifieke datum op de site aangegeven, wel toont het dat de game in 2020 verschijnt voor de Nintendo Switch. Dit is niet de eerste keer dat de Nintendo Switch in één zin wordt genoemd met Red Dead Redemption 2. Eerder deze week toonde dataminers aan dat er een Nintendo Switch Pro Controller in de bestanden van de game zit verstopt.

Red Dead Redemption 2 is al beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de Nintendo Switch versie officieel wordt aangekondigd is niet bekend.

Bron: Instant Gaming

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord