Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Call of Duty: Warzone 2.0

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 16 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Gerucht: Warzone 2.0 krijgt map die zich afspeelt in Amsterdam

Call of Duty Warzone 2.0 zou binnenkort de Vondel-map krijgen met de aftrap van seizoen 4. Volgens bronnen is deze map geïnspireerd door de stad Amsterdam.

Het bestaan van deze nieuwe map werd afgelopen maand al gelekt via Task Force Leaks Images en Charlie Intel. Volgens bronnen van Charlie Intel speelt de nieuwe Vondel-map zich af in de stad Amsterdam. Wat in ieder geval wel al bekend was, is dat de nieuwe map een grote verandering gaat brengen ten opzichte van de huidige map Al Mazrah. Veel details over de nieuwe map zijn er nog niet officieel vrijgegeven, maar de community zit al vol in de speculatie. Een verwachting is dat de map zich voor een groot deel af zal spelen in het bekende Vondelpark in Amsterdam.

Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 begint op 14 juni.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?