Gerucht: Warzone 2.0 krijgt map die zich afspeelt in Amsterdam

Geplaatst: 2 juni 2023 10:10

Call of Duty Warzone 2.0 zou binnenkort de Vondel-map krijgen met de aftrap van seizoen 4. Volgens bronnen is deze map geïnspireerd door de stad Amsterdam.

Het bestaan van deze nieuwe map werd afgelopen maand al gelekt via Task Force Leaks Images en Charlie Intel. Volgens bronnen van Charlie Intel speelt de nieuwe Vondel-map zich af in de stad Amsterdam. Wat in ieder geval wel al bekend was, is dat de nieuwe map een grote verandering gaat brengen ten opzichte van de huidige map Al Mazrah. Veel details over de nieuwe map zijn er nog niet officieel vrijgegeven, maar de community zit al vol in de speculatie. Een verwachting is dat de map zich voor een groot deel af zal spelen in het bekende Vondelpark in Amsterdam.

Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 begint op 14 juni.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone 2.0

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord