Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Geruchten Call of Duty 2021 onderuit gehaald

Er is momenteel nog maar weinig bekend over de aankomende Call of Duty-game. Toch is één van de geruchten omtrent de ontwikkeling van de populaire shooter inmiddels al onderuit gehaald.

Terwijl de liefhebbers zich momenteel nog altijd flink onderdompelen in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War, wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan een nieuw deel in de nog altijd populaire franchise. Wat de nieuwe Call of Duty-game gaat inhouden is nog niet bekend, maar dat deze gaat verschijnen is vrijwel zeker. Er wordt namelijk jaarlijks een nieuwe Call of Duty uitgebracht. Er gingen wel geruchten dat ontwikkelaars Sledgehammer Games en Infinity Ward de krachten voor deze nieuwe game zouden hebben gebundeld, maar Tom Henderson - die bekend staat om zijn Call of Duty-leaks en informatie - haalt die geruchten hardnekkig onderuit. Op zijn twitterkanaal schrijft hij dat hij er vrij zeker van is dat beide studio's aan hun eigen game werken.

De gratis zombie-update van Call of Duty: Black Ops Cold War gaat komende week van start. Wanneer het nieuwe deel verschijnt en wat de setting van de game wordt, is op dit moment nog onbekend. Als Sledgehammer Games inderdaad alleen aan het roer staat kunnen we dus games verwachten in lijn van Call of Duty: World War II, Call of Duty: Modern Warfare 3 en Call of Duty: Advanced Warfare.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?