Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

RollerCoaster Tycoon World

  • Ontwikkelaar Nvizzio Creations
  • Eerste releasedatum 31 maart 2016
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Gesloten bèta nieuwe RollerCoaster start vrijdag

Gamers die de game RollerCoaster Tycoon World hebben gepre-orderd, kunnen dit weekend alvast profiteren van een leuke pre-order bonus. Aanstaande vrijdag start namelijk de eerste gesloten bèta .

Deze eerste bèta is alleen toegankelijk voor gamers die de game via Steam hebben gepre-orderd en krijgen aanstaande vrijdag automatisch toegang, mits de game is geactiveerd. Ook gamers die de game direct via de RollerCoaster Tycoon-website hebben gekocht kunnen de game via steam activeren en zo toegang krijgen tot de gesloten bèta.

Deze eerste bèta start op 30 oktober en eindigt op 2 november 2015. Een tweede bèta van RollerCoaster Tycoon World volgt eind november. De game zelf zal vanaf 10 december 2015 beschikbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?