Ghost of Yōtei sluit show af met een klapper

-

Daar is dan de klapper van PlayStation's State of Play! Er komt een vervolg op het fantastische Ghost of Tsushima. De game schittert met een nieuwe cast en kent een nieuwe titel. De nieuwste game van Sucker Punch heet Ghost of Yōtei!

Ghost of Yōtei speelt zich af in het jaar1603 en speelt zich af in de buurt van berg Yōtei. De game is geen direct vervolg op het verhaal van Ghost of Tsushima. Sterker nog, het is een compleet nieuw verhaal met een nieuwe cast. Zo spelen we dit keer niet als chunky Samoerai Jin, maar manoeuvreren wij ons door de schaduw als ghost Atsu. Een ghost die wederom wordt opgejaagd door iedere Ronin in het gebied. Samen met een prachtig paard reis je wederom de wind achterna door uitgestrekte graslanden, toendras, bosgebieden bergriggeltjes.

Ghost of Yōtei komt exclusief voor de PlayStation 5 te verschijnen. Een exacte releasedatum is er momenteel nog niet. Wel weten we dat Ghost of Yōtei nog in 2025 moet verschijnen.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Yōtei

Ontwikkelaar:

Sucker Punch

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord