The Godfather 2

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 9 april 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Godfather 2 details

In het nieuwe Xbox World Magazine staan details over de nieuwe Godfather game, The Godfather 2. Deze game probeert wat minder afhankelijk te zijn van GTA-Elementen en wordt daardoor ook heel anders dan de originele Godfather game.

Het magazine noemt het 'Scarface meets Total War'. De game heeft veel invloeden van andere genres, zoals RPG en RTS. Daarnaast kan je spelen in drie steden; Miami, Havana en New York.

Er zijn ook zes verschillende classes; bruiser, demolitions expert, arsonist, medic, safe cracker en engineer. Deze classes hebben allemaal hun eigen achtergrond en in totaal kan je ze 12 unieke persoonlijkheden geven. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?