Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto games goed voor 720 miljoen dollar

Sinds de eerste Grand Theft Auto in 1997 op de pc verscheen, is de game natuurlijk al ontzettend vaak verkocht. Take-Two heeft onlangs bekendgemaakt dat het zelfs gaat om een belachelijk groot bedrag, namelijk 720 miljoen dollar in totaal.

Rockstar is dan ook een geweldige ontwikkelaar die Take-Two in huis heeft, en ze hebben de ontwikkelstudio dan ook een contractverlenging gegeven die loopt tot en met 31 januari 2012.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?