Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Gratis DLC voor Rock Band 2

Een tijdje geleden had Harmonix beloofd 20 gratis nummers weg te geven voor Rock Band. Binnenkort gaat die belofte in werking want Harmonix en MTV Games brengen op 4 november deze gratis 20 nummers uit.

Je zal een code vinden aan de achterkant van je Rock Band 2 boekje. Daarmee kan je de nummers binnenhalen. Met deze 20 gratis nummers gaat Rock Band 2 over de 100 nummers grens. De bands in deze gratis nummers zijn redelijk onbekend en nog op zoek naar roem.

[i]-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?