GRID Autosport

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 27 juni 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

GRID multiplayer bevestigd

De multiplayer specificaties voor Race driver: GRID staan vast; We krijgen de beschikking over 32 online events, verspreid over 85(!) verschillende circuits. Daar ben je voorlopig dus nog niet mee klaar. Maximaal 12 spelers kunnen per race meedoen, en door de implementatie van het volledige schademodel is het aantal dat daadwerkelijk met 4 wielen, een motor en stuurwiel de finish over kachelt waarschijnlijk een stuk lager.

Om jezelf een beetje herkenbaar te maken in de virtuele racerij is het kleurenpatroon aanpasbaar waardoor je dus eindelijk in die roze mustang met lila strepen kunt rondrijden. Ook is er gedacht aan een systeem om de coureurs een beetje eerlijk te verdelen over de verschillende servers: Zo zal je naarmate je meer racet experience points verzamelen en in rang stijgen, van junior Rookie tot Legend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?