GRID multiplayer bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 19 mei 2018 11:49

De multiplayer specificaties voor Race driver: GRID staan vast; We krijgen de beschikking over 32 online events, verspreid over 85(!) verschillende circuits. Daar ben je voorlopig dus nog niet mee klaar. Maximaal 12 spelers kunnen per race meedoen, en door de implementatie van het volledige schademodel is het aantal dat daadwerkelijk met 4 wielen, een motor en stuurwiel de finish over kachelt waarschijnlijk een stuk lager.

Om jezelf een beetje herkenbaar te maken in de virtuele racerij is het kleurenpatroon aanpasbaar waardoor je dus eindelijk in die roze mustang met lila strepen kunt rondrijden. Ook is er gedacht aan een systeem om de coureurs een beetje eerlijk te verdelen over de verschillende servers: Zo zal je naarmate je meer racet experience points verzamelen en in rang stijgen, van junior Rookie tot Legend.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GRID Autosport

Series

GRID

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2014

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer