Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV gaat voor goud

Tijdens een aandeelhouders vergadering bij Take-Two heeft men bekendgemaakt dat GTA IV helemaal af is. Door het bereiken van deze zogeheten 'gold-status' komt een einde aan alle onzekerheid.

Door een bod van Electronic Arts op Take-Two werd gevreesd voor vertraging. Nu is dus bekend geworden dat de game gewoon nog op schema ligt voor een release op 29 april. Naast de hieronder afgebeelde PS3-versie, kun je hier ook de Xbox 360-versie bestellen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?