Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA IV kent 100 speeluren

Rockstar Games heeft aangegeven dat je zo'n 100 uur bezig bent om GTA IV uit te spelen. Hieronder wordt vanuit gegaan dat je gewoon normaal speelt en niet gehaast.

Daarnaast wordt verwacht dat je ieder telefoontje beantwoord. Onder deze 100 uur wordt de exclusieve content voor de Xbox 360 niet meegerekend.

Stel dat je dit doet, dan heb je een behoorlijke tijd om je te vermaken met de game. Iets dat doordat alles next-gen moet, helaas steeds minder vaak voorkomt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?