Helldivers 2 - Viper Commandos Warbond aangekondigd

Geplaatst: 6 juni 2024 20:50
-

Welcome to the Jungle, Helldivers! In Helldivers 2 - Viper Commandos Warbond kun je aan de slag met alles wat van pas komt in het verspreiden van democratie in de meest tropische plekken buiten aarde.

Contentupdate nummertje vier is hier en ditmaal draait het om die listige oorlogsvoering in het verraderlijke woud. Het komt daarom ook niet als een verrassing aanwaaien dat er veel items met een mooi camouflage-laagje beschikbaar worden gemaakt. De PH-202 'Twigsnapper' en PH-9 'Predator' zijn pantsers die perfect passen in dit groene oorlogsgebied. Ook de shuttle, hellpod en exosuit krijgen een mooi patroon om de zichtbaarheid wat te maskeren. Echter, de hoofdattracties in deze updates blijven natuurlijk de nieuwe kogelspuwers en andere levensbeëindigers. Aanschouw de volgende speeltjes:

  • AR-23A Liberator Carbine - een hernieuwde versie van een Helldiver-klassieker
  • SG-22 Bushwhacker - een triple-barrel, sawed-off shotgun - groovy
  • Throwing Knifes - spreek aardig voor zich
  • Experimental Infusion - inject voor extra snelheid en betere bescherming tegen dodelijke middelen

Check hier de vorige contentupdates: Helldivers 2 - Warbond: Polar Patriots, Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation en Helldivers 2 - Warbond: Cutting Edge.

Helldivers 2 is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Helldivers 2

Ontwikkelaar:

Arrowhead Studios

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

8 februari 2024

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord