Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation onthuld

Geplaatst: 5 april 2024 15:15
-

De volgende contentupdate voor Helldivers 2 staat op scherp. Check hier alles wat je moet weten over Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation!

Ja, vorige maand kon menig Helldiver nog aan de gang met Helldivers 2 - Warbond: Cutting Edge, maar het is alweer tijd voor de volgende moderne kruistocht. Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation is - zoals de naam wellicht doet vermoeden - een explosieve update te noemen. Om te beginnen kan men weer aan de slag om cosmetische items te ontgrendelen. Denk hierbij aan nieuwe capes, emotes, maar ook de CE-07 Demolition Specialist (Light), CE-27 Ground Breaker (Medium) en FS-55 Devastator (Heavy) pantsers. Uiteraard kan je alleen democratie verspreiden, wanneer je toegang hebt tot duizend bommen en granaten. Deze nieuwe wapens komen naar Helldivers 2:

  • BR-14 Adjudicator Rifle - 'armour-penetrating assault rifle' bedoeld voor kleinere groepen
  • R-36 Eruptor Rifle - bolt-action geweer dat shrapnel schiet
  • CB-9 Exploding Crossbow - spreekt voor zich
  • G-123 Thermite Grenade - een vurige granaat met flink wat bite
  • GP-31 Grenade Pistol - moet ik dit serieus uitleggen?

Best wat leuke speeltje, niet? Je hoeft ook niet bizar lang te wachten, voordat je weer met de nieuwe content aan de slag kan. Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation is beschikbaar vanaf 11 april. Check hier onze review van Helldivers 2.

Helldivers 2 is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 5.

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Helldivers 2

Ontwikkelaar:

Arrowhead Studios

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

8 februari 2024

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord