Mario Kart Wii

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 1 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Hoe goed ben jij in omgekeerd racen

Voor de gamers die wel een keer de omgekeerde richting op zouden willen racen is er goed nieuws. Nintendo geeft je nu namelijk de kans om te laten zien hoe goed je bent in Mario Kart Wii. Ze organiseren een wereldwijde competitie via het Mario Kart-kanaal waarbij je de andere richting op moet racen in Toad's Factory.

De competitie is al begonnen en zal tot 10 januari gaan duren. Tot die tijd kun je één keer meedoen, maar ook zo vaak als je wilt. Je kunt namelijk jouw scores zo vaak opsturen als je wilt. Dus laat de rest van de wereld maar eens zien hoe goed jij bent in Mario Kart Wii!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?