Hogwarts Legacy verschijnt toch dit jaar nog

Geplaatst: 20 januari 2022 12:13

Het ziet ernaar uit dat Hogwarts Legacy toch nog dit jaar verschijnt. Dit ondanks de geruchten over een mogelijk uitstel van de game naar volgend jaar.

Het is inmiddels alweer bijna anderhalf jaar geleden dat Harry Potter Hogwarts Legacy werd aangekondigd. Harry Potter-fans keken uit naar de open-world actie-RPG, maar helaas werd begin vorig jaar aangekondigd dat Hogwarts Legacy werd uitgesteld tot 2022. Het leek er echter op dat de releasedatum van de game ook niet in dit jaar lag. Colin Moriarty van de Sacred Symbols podcast gaf namelijk aan dat hij vernomen had dat de ontwikkeling van de game niet lekker verliep. Hij stelde dan ook dat Hogwarts Legacy wordt uitgesteld naar 2023. Dit is echter niet waar. De Wizarding World website, de website waar je alles kunt vinden dat je wilt weten over Harry Potter-gerelateerde dingen, geeft namelijk gewoon aan dat Hogwarts Legacy dit jaar nog verschijnt. Ook Warner Bros. Brazil geeft in een tweet aan dat Hogwarts Legacy niet naar volgend jaar uitgesteld wordt.

Hogwarts Legacy verschijnt dus alsnog in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Wizarding World
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord