Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum Q4 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Hogwarts Legacy verschijnt toch dit jaar nog

Het ziet ernaar uit dat Hogwarts Legacy toch nog dit jaar verschijnt. Dit ondanks de geruchten over een mogelijk uitstel van de game naar volgend jaar.

Het is inmiddels alweer bijna anderhalf jaar geleden dat Harry Potter Hogwarts Legacy werd aangekondigd. Harry Potter-fans keken uit naar de open-world actie-RPG, maar helaas werd begin vorig jaar aangekondigd dat Hogwarts Legacy werd uitgesteld tot 2022. Het leek er echter op dat de releasedatum van de game ook niet in dit jaar lag. Colin Moriarty van de Sacred Symbols podcast gaf namelijk aan dat hij vernomen had dat de ontwikkeling van de game niet lekker verliep. Hij stelde dan ook dat Hogwarts Legacy wordt uitgesteld naar 2023. Dit is echter niet waar. De Wizarding World website, de website waar je alles kunt vinden dat je wilt weten over Harry Potter-gerelateerde dingen, geeft namelijk gewoon aan dat Hogwarts Legacy dit jaar nog verschijnt. Ook Warner Bros. Brazil geeft in een tweet aan dat Hogwarts Legacy niet naar volgend jaar uitgesteld wordt.

Hogwarts Legacy verschijnt dus alsnog in 2022 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?