Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Horizon Zero Dawn krijgt een comic serie

Horizon Zero Dawn krijgt zijn eigen comic serie, die deze zomer al te lezen is.

Titan Comics en Guerilla Games bundelen hun krachten en maken een comic serie van Horizon Zero Dawn, die zich afspeelt na de gebeurtenissen in de game. De eerste editie van de serie komt uit op 22 juli 2020, wat betekent dat we hem deze zomer al kunnen lezen. De serie volgt Talanah, die te maken krijgt met een nieuwe dreiging en zoekt naar houvast na de verdwijning van Aloy. Het verhaal wordt geschreven door Anne Tool, die ook mee hielp met het schrijven van de storyline in de game. De tekeningen zijn van Ann Maulina. Het was de bedoeling dat er een prequel voor de comics zou verschijnen op 2 mei voor de Free Comic Day, maar dat is niet meer zeker aangezien het evenement is afgelast in verband met het coronavirus.

De eerste comic uit de serie komt uit op 22 juli 2020.

BRON GamesRadar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?