Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Horizon Zero Dawn pakt prijsverschillen aan

De pre-order van Horizon Zero Dawn op de PC is in verschillende landen in prijs verhoogd. De pc-variant van de game komt volgende maand uit. Mensen die de game al gereserveerd hebben hoeven niet bij te betalen.

Toen Horizon Zero Dawn in de verkoop ging in het Verenigd Koninkrijk, kostte hij 32,99 pond op Steam. Maar onlangs is de prijs verhoogd naar 39,99 pond. Op het Steam forum wordt er door mensen uit verschillende landen geklaagd over de prijsverhoging, waar geen officiële reden voor gegeven is. Op SteamDB kun je de volledige lijst van prijsveranderingen zien. In sommige landen betekent dit dat de prijs op Steam hetzelfde is geworden als de prijs op de Epic Games Store. Al zijn er ook berichten van regio's waar de prijs op de Epic Games Store nu lager ligt dan die op Steam. De prijsveranderingen zijn erg verschillend per land, zowel op Steam als op de Epic Games Store. Voor de prijsveranderingen was het verschil per regio in prijs een stuk groter. VPN-gebruikers konden hier misbruik van maken om de game veel goedkoper te krijgen. De prijs in Turkije was eerst bijvoorbeeld gelijk aan 9 pond, maar na de prijsverhoging is hij gelijk aan 32 pond. Dit kan een reden zijn dat Sony heeft besloten de prijzen te verhogen. In Nederland kost de complete edition nog steeds 49,99 euro.

onbekend

Horizon Zero Dawn komt uit op 7 augustus 2020. Bekijk de trailer hier.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?