In Monster Hunter Wilds stelen de beesten de show

-

We hebben ondertussen al veel van de wereld van Monster Hunter Wilds gezien en dit keer staan de beesten in de spotlight.

Als hobby op beesten jagen is zwaar werk en daardoor zul je af en toe moeten rusten in je kamp. Het is een tijdelijke plek waar zo te zien een aantal koopmannen aanwezig zijn. Door de rode bloemen te volgen weet je het nest van een bizarre gigantische insect te vinden. Om niet veel later oog in oog te staan met een draak die bliksem weet aan te sturen. Is hij degene die al die zandstormen veroorzaakt? Er is geen tijd om op dat antwoord te wachten, want voor je het weet rol je al onder de poten van de draak door en sla je met je zwaard in het rond. Het is in ieder geval duidelijk dat het spectaculaire gevechten gaan worden in een prachtige wereld. Check hier onze Monster Hunter Wilds guide. Je hoeft niet rond te lopen, want je kunt op een aantal beesten ook rijden.

Monster Hunter Wilds is beschikbaar in 2025 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: gamescom ONL

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Wilds

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord