Jagex viert 300 miljoen accounts in RuneScape

Geplaatst:

Ontwikkelaar en uitgever Jagex bracht vandaag feestelijk nieuws naar buiten. Er zijn namelijk al meer dan 300 miljoen RuneScape-accounts.

Deze behoorlijke mijlpaal kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, dus heeft Jagex een in-game evenement aangekondigd voor zowel RuneScape als Old School RuneScape. Het evenement heet Fresh Start Worlds en geeft spelers de mogelijkheid om RuneScape weer helemaal opnieuw te ontdekken. Je kunt een nieuw personage maken in een speciale wereld. Iedereen begint in deze wereld weer op hetzelfde level. De economie en Grand Exchange zijn volledig vernieuwd. Ook is het mogelijk om zeldzame belongingen te verkrijgen die je kunt ruilen met andere spelers en er is een versnelde XP-boost om in een rapper tempo je level om hoog te krikken. Het voordeel van de XP-boost geldt overigens alleen voor RuneScape en is in Old School RuneScape niet van toepassing.

Het evenement doet eerst op 12 september RuneScape aan. Old School RuneScape is een maand later aan de beurt. Hiervoor is nog geen exacte startdatum bekend. Het Fresh Start Worlds evenement duurt zo'n vier maanden.

RuneScape 300 miljoen event

RuneScape en Old School RuneScape zijn speelbaar op pc en mobiel.

Bron: Jagex
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord