RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Jagex viert 300 miljoen accounts in RuneScape

Ontwikkelaar en uitgever Jagex bracht vandaag feestelijk nieuws naar buiten. Er zijn namelijk al meer dan 300 miljoen RuneScape-accounts.

Deze behoorlijke mijlpaal kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, dus heeft Jagex een in-game evenement aangekondigd voor zowel RuneScape als Old School RuneScape. Het evenement heet Fresh Start Worlds en geeft spelers de mogelijkheid om RuneScape weer helemaal opnieuw te ontdekken. Je kunt een nieuw personage maken in een speciale wereld. Iedereen begint in deze wereld weer op hetzelfde level. De economie en Grand Exchange zijn volledig vernieuwd. Ook is het mogelijk om zeldzame belongingen te verkrijgen die je kunt ruilen met andere spelers en er is een versnelde XP-boost om in een rapper tempo je level om hoog te krikken. Het voordeel van de XP-boost geldt overigens alleen voor RuneScape en is in Old School RuneScape niet van toepassing.

Het evenement doet eerst op 12 september RuneScape aan. Old School RuneScape is een maand later aan de beurt. Hiervoor is nog geen exacte startdatum bekend. Het Fresh Start Worlds evenement duurt zo'n vier maanden.

RuneScape 300 miljoen event

RuneScape en Old School RuneScape zijn speelbaar op pc en mobiel.

BRON Jagex

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?