Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Jouw stem bepaalt in Tom Clancy's EndWar

Eind augustus mogen we knalvoer ontvangen van Ubisoft. Onder andere krijgen we een RTS uit de Tom Clancy-reeks.

De game, Tom Clancy's EndWar, gaat het iets anders aanpakken op de consoles dan de andere RTS-games. Op de PlayStation 3 en de Xbox 360 zal de game namelijk geheel met de stem te besturen zijn.

Tom Clancy's EndWar zal als alles goed verloopt de 29ste verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 en Nintendo DS.

Kijk hier hoe jouw stem de oorlog zal voeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?