God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Kratos slijpt zijn messen voor de herfst

God of War is een PlayStation cultklassieker die waarschijnlijk dezelfde status gaat krijgen op de PlayStation 3. De game staat nu al bovenaan veel verlanglijstjes van gamers en dat is niet onterecht.

Uit een artikel in het Portugese Official PlayStation Magazine blijkt dat we God of War III deze herfst al kunnen verwachten. Sony heeft deze releasedatum niet bevestigd. Blijf Gameliner bezoeken voor meer informatie over God of War III.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?