Crackdown 2

  • Ontwikkelaar Ruffian Games
  • Eerste releasedatum 9 juli 2010
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Open-World , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Krijgt Crackdown een vervolg?

Vorige jaar verscheen de succesvolle game Crackdown die was gelanceerd door Real Time Worlds. Nu zijn er steeds meer geruchten dat er een deel 2 van de game aankomt. Misschien blijft het bij geruchten, maar er is een mogelijkheid dat deze geruchten waar zijn aangezien deel 1 het erg goed deed wereldwijd.

Mocht de game wel verschijnen dan zal Real Time Worlds deze game waarschijnlijk niet hebben gemaakt. Eerder is namelijk bekendgemaakt dat Microsoft de game in bezit heeft. Het is alleen nog afwachten of het daadwerkelijk wordt bevestigd dat Crackdown 2 eraan komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?