Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Lara Croft gespot in Mexico

Al generaties lang doen er verhalen de ronde over het angstaanjagende wapen van de Noorse god Thor. Volgens de legende kan degene die dit wapen bezit bergen tot valleien slaan en de goden verpletteren. Meer dan duizend jaar lang was dit een mythe. Maar nu niet meer...

In Tomb Raider: Underworld betreed je diepe zeeën en onheilspellende grotten, waar je de mythe probeert op te lossen. Gelukkig wordt je hierbij nu geholpen door een nieuwe trailer van de game. Tomb Raider: Underworld verschijnt op 21 november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?