Skull & Bones

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Leak: Releasedatum Skull & Bones gelekt

Het ziet ernaar uit dat we later dit jaar al aan de slag kunnen met Skull & Bones. De vermeende releasedatum is namelijk gelekt via de Xbox Store.

Fans van de open-wereld piratengame Skull & Bones hebben er lang op moeten wachten, maar het ziet ernaar uit dat een releasedatum eindelijk in zicht is. Nadat Skull & Bones voor de zoveelste keer werd uitgesteld, werd door Ubisoft aangegeven dat de game ergens tussen 2022 en 2023 moest verschijnen. Volgens geruchten wordt er volgende maand meer nieuws over Skull & Bones naar buiten gebracht, waaronder de releasedatum. Nu lijkt die releasedatum eerder uitgelekt te zijn dan de bedoeling is. Bekende leaker Aggiornamenti Lumia, die regelmatig de online gamewinkels in de gaten houdt, heeft namelijk via de Microsoft Store verschillende producten gevonden die wijzen op de release van Skull & Bones, waaronder een pre-order bonus en dus ook een releasedatum. Als dit klopt, dan kunnen we in november aan de slag met de game.

Naar verluidt komt Skull & Bones op 8 november uit.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?