Leak: Screenshots gelekt van Xbox exclusive Redfall

Geplaatst:

Er zijn screenshots gelekt van de Xbox exclusive game Redfall, die ons alvast een blik laten werpen op wapens, omgevingen en menu's uit de game.

De screenshots zijn onlangs online gelekt via een anonieme Imgur post. De screenshots laten een aantal wapens, omgevingen en menu's uit de game zien en ze bevestigen dat de game, evenals voorgaande games van ontwikkelaar Arkane, je de mogelijkheid geeft om wapens van verschillende niveaus en diverse vaardigheden te gebruiken. Daarnaast zullen er een aantal soorten missies in de game zitten die de speler moet voltooien. De post met de screenshots is inmiddels offline gehaald. De meningen over de screenshots zijn nogal verdeeld op dit moment, maar we moeten niet vergeten dat ze afkomstig zijn van een vroege speeltest, die dus nog weinig zegt over het eindresultaat van de game. Redfall werd aangekondigd in juni dit jaar, maar schijnt al sinds 2017 in ontwikkeling te zijn.

Redfall staat gepland voor de zomer van 2022 en komt naar de Xbox Series X/S en pc.

Bron: Imgur

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord