Leak: Sonic Superstars releasedatum gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 26 juni 2023 14:00

Gamestop slaat weer toe! Ze hebben vroegtijdig de releasedatum van Sonic Superstars de wereld in geholpen.

Gamestop wil natuurlijk graag pre-orders binnenhalen, maar is daardoor net wat té enthousiast geweest. Ze hebben namelijk vroegtijdig de releasedatum van de aankomende platformer onthuld. We wisten eerst al dat Sonic Superstars in de herfst van dit jaar komt te verschijnen. Echter, nu weten we ook exact op welke datum we de nieuwe Sonic-game mogen verwelkomen, mits de informatie van Gamestop correct is. Ondertussen is de releasedatum verwijderd door de Amerikaanse gameverkoper.

Er komt LEGO content naar Sonic Superstars. Tijdens de laatste Sonic Central is een ander nieuwtje vrijgegeven: Fang keert terug in Sonic Superstars!

Het is even wachten op bevestiging vanuit SEGA, maar als alles blijkt te kloppen, dan verschijnt Sonic Superstars op 17 oktober voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Gamestop
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Superstars

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 oktober 2023

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord