Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Liberty City is geïnfecteerd!

Er zijn rare dingen aan de hand in het online Liberty City van Grand Theft Auto 4. Je kan namelijk een nieuwe skin krijgen, maar deze skin krijg je niet zomaar. Daarvoor moet je geïnfecteerd worden met het zombievirus!

Rockstar had vorig weekend een weekend georganiseerd waarbij je kon spelen tegen de ontwikkelaars. Dit deden ze zodat je de achievement kan krijgen. Er zat alleen een akelig bijeffect aan. Je kan in een zombie veranderen.

Qua uiterlijk veranderd er niet veel aan je, naast een gele sweater. Volgens de Rockstar Social Club zijn er al 603,000 spelers geïnfecteerd. Houdt Gameliner in de gaten om op de hoogte te blijven van deze zombie-epidemie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?