Lips microfoons krijgen ondersteuning in Rock Band 2

Geplaatst: 6 december 2008 16:06
Aangepast: 25 juli 2018 14:04
-

Eerder meldden wij al dat de ontwikkelaar van Lips bevestigde dat "andere bedrijven" de draadloze microfoons die bij het spel meegeleverd werden ondersteuning zouden bieden voor hun spellen. Nu is het eerste bedrijf naar voren gestapt met de mededeling dat zij aan een patch werken.

Harmonix, de ontwikkelaar van Rock Band en Rock Band 2, heeft toegekend dat zij werken aan een patch om de meegeleverde microfoons van het Xbox 360 spel Lips te gaan ondersteunen in Rock Band 2. Zij zouden samen met hun uitgever, MTV Games en Microsoft al druk bezig zijn met de update. Rock Band 2 moet volgens Harmonix een "open platform" zijn voor alle soorten controllers.

Microsoft en MTV Games werken samen om te zorgen dat de consument de draadloze microfoons die bij 'Lips' meegeleverd worden goed werken met de game 'Rock Band 2'. Het is de bedoeling dat 'Rock Band 2' de controller ondersteund wanneer deze in Europa voor alle overige consoles uitkomt -- het spel is al voor de Xbox 360 verkrijgbaar. Meer details over wanneer de controllers precies ondersteund worden moeten nog komen."

"Harmonix en MTV Games streven er naar dat alle third-party hardware werkt met 'Rock Band' games. Dit streven komt overeen met de filosofie van Harmonix dat hun spellen een open platform moeten zijn voor alle soorten controllers.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rock Band 2

Ontwikkelaar:

Harmonix

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

20 november 2008

Xbox 360, Nintendo Wii

Lees meer