Check hier alle The Game Awards 2023 content

LittleBigPlanet 2 is alles in één

Er waren al eerder nieuwsberichten van LittleBigPlanet 2. Zo kan je nu iedere game maken die je wilt. Bij de E3 zetten ze kracht bij hun argument. Zo zien we een minigame die helemaal niets met de kerngameplay van LittleBigPlanet te maken heeft.

We zien nu een video met botsautootjes. Hiermee laat Media Molecule zien dat er echt heel veel mogelijk is met LittleBigPlanet 2. Zelfs shooters. Er zullen ook nieuwe mogelijkheden zijn om AI-sackboys te maken. De communityopties zullen nog meer uitgebreid worden.

Media Molecule heeft de beste creators van LittleBigPlanet uitgenodigd om binnen 24 uur hun eigen game te maken in LittleBigPlanet 2. Wat we zien is indrukwekkend. Iemand had een RTS gemaakt, de ander een racer en er is zelfs een game mogelijk á la Asteroids.

LittleBigPlanet 2 zal misschien dit jaar nog verschijnen. Of de PSP-versie ook gelijktijdig zal verschijnen, is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?