Check hier alle The Game Awards 2023 content

LittleBigPlanet Game of the Year editie én groot nieuws!

LittleBigPlanet en het leuke hoofdpersonage Sackboy zijn uitgegroeid tot één van de bekendste games die Sony in zijn arsenaal heeft. Omdat het spel zo goed draait, heeft Sony besloten om een Game of the Year-editie uit te brengen. Zo hopen ze nog meer mensen te overtuigen om LittleBigPlanet aan te schaffen.

De Game of the Year-editie zal DLC bevatten met een waarde van over de 30 dollar. Zelf zal het spel 59,99 dollar kosten. LittleBigPlanet zal achttien levels bevatten die door spelers zijn gemaakt zijn en zeven content packs die al werden uitgebracht na de release van het originele spel. Ook zal in een gelimiteerd aantal een bèta-key te vinden zijn die je toegang geeft tot de online bèta van ModNation Racers.

Bovenop dit goede nieuws heeft iemand van Sony Computer Entertainment America medegedeeld dat er vandaag nog groter nieuws staat te wachten. Later deze avond houdt Sony namelijk zijn presconference op de gamescom. Aangezien we al weten dat LittleBigPlanet naar de PSP komt, zou het hier misschien kunnen gaan over een opvolger voor de PlayStation 3. Meer informatie vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?