LittleBigPlanet Game of the Year editie én groot nieuws!

Geplaatst: 18 augustus 2009 10:14
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

LittleBigPlanet en het leuke hoofdpersonage Sackboy zijn uitgegroeid tot één van de bekendste games die Sony in zijn arsenaal heeft. Omdat het spel zo goed draait, heeft Sony besloten om een Game of the Year-editie uit te brengen. Zo hopen ze nog meer mensen te overtuigen om LittleBigPlanet aan te schaffen.

De Game of the Year-editie zal DLC bevatten met een waarde van over de 30 dollar. Zelf zal het spel 59,99 dollar kosten. LittleBigPlanet zal achttien levels bevatten die door spelers zijn gemaakt zijn en zeven content packs die al werden uitgebracht na de release van het originele spel. Ook zal in een gelimiteerd aantal een bèta-key te vinden zijn die je toegang geeft tot de online bèta van ModNation Racers.

Bovenop dit goede nieuws heeft iemand van Sony Computer Entertainment America medegedeeld dat er vandaag nog groter nieuws staat te wachten. Later deze avond houdt Sony namelijk zijn presconference op de gamescom. Aangezien we al weten dat LittleBigPlanet naar de PSP komt, zou het hier misschien kunnen gaan over een opvolger voor de PlayStation 3. Meer informatie vanavond!

Lees meer