LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet komt al wat eerder

Hoera voor alle mensen die uitkijken naar dé multiplayergame LittleBigPlanet. Men heeft namelijk laten weten dat de game al een weekje eerder verkrijgbaar zal zijn dan gepland. Dat betekent dat je al vanaf 22 oktober aan de slag kunt.

LittleBigPlanet is een PS3-game die volledig in het teken staat van samenspelen en samenwerking. Gepaard met gelikte graphics en een diepgaand physicssysteem maakte de game mij in ieder geval al laaiend enthousiast. Ook Alex was overdonderd, lees hier wat hij ervan vond.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?