LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet zal Trophies, open bèta en meer gaan krijgen

LittleBigPlanet is een platform game waarin gebruikers content centraal staat. LittleBigPlanet zal Trophies bevatten. Dit kan ook voor apparaten zijn die je moet bouwen waarmee je grootte afstanden kan gaan overbruggen. Er zal ook een open bèta komen. Media Molecule heeft verder nog geen details hierover uitgelekt.

Omdat het mogelijk wordt om alles te maken, zullen er zeker dingen gemaakt worden je ze liever niet zien zoals mature content. Volgens de maker kunnen gebruikers deze zelfgemaakte inhoud heel erg makkelijk rapporteren door er simpel een screenshot van te maken en deze op te sturen naar Media Molecule.

Ook zullen er in de toekomst waarschijnlijk verschillende updates komen die nieuwe elementen toevoegen aan de game zoals water. Er wordt ook al gespeculeerd over een "gravity change" waarmee je de zwaartekracht zou kunnen om zetten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?