Maak kennis met de Diablo IV Spiritborn class

-

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe class uit de doeken gedaan die wordt toegevoegd aan Diablo IV met de Vessel of Hatred uitbreiding. In een nieuwe trailer maken we kennis met de speciale Spiritborn class.

Met de releasedatum van de Vessel of Hatred uitbreiding over enkele maanden, komt er steeds meer informatie vrij. Blizzard Entertainment heeft nu een nieuwe trailer uitgebracht waarin de nieuwe class Spiritborn wordt uitgelicht. Als kind zijnde worden Spiritborn onderworpen aan een strenge selectie, waarbij alleen de sterksten het overleven. Spiritborn worden bijgestaan door krachtige Spirit Guardians waarmee ze vijanden gemakkelijk een kopje kleiner kunnen maken. Deze krijgers zijn opgegroeid in de jungle en hebben hun eigen acrobatische vechtstijl ontwikkeld.

De Spiritborn maken hun opwachting in Diablo IV met de komst van de Vessel of Hatred uitbreiding. Deze verschijnt op 8 oktober 2024.

Bron: Blizzard Entertainment
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

6 juni 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord