Maak kennis met The Black Flame in Monster Hunter Wilds

-

Capcom heeft wederom verse informatie van Monster Hunter Wilds vrijgegeven. We reizen af naar de vurige Oilwell Basin, ontmoeten de mensen van Azuz en confronteren The Black Flame.

De vijfde trailer heeft enorm veel nieuws in petto voor de trouwe Monster Hunter-achterban. Om te beginnen krijgen we het derde bioom te zien, genaamd Oilwell Basin. Zoals de naam al doet vermoeden is het een natuurgebied waar veel olie voorkomt. Zo nu en dan breekt er ook een grootschalig brandje uit, maar het wilde leven en de inwoners van Azuz zijn compleet aangepast op dit hete bestaan. De lokale bevolking gebruikt de Everforge om goed gebruik te maken van de hitte. Deze clan bestaat uit specialisten op het gebied van smidsen. Echter, ook zij moeten rekening houden met de monsters die op de loer liggen. We maken kennis met de brute wyvern Rompopolo en de vurige Ajarakan, maar de apex predator van dit gebied draagt de naam 'The Black Flame'. Deze mysterieuze lavakraken belooft een geduchte tegenstander te worden voor de aspirerende jager. Gelukkig kun je meerdere valstrikken inzetten van de Everforge om zo de score gelijk te trekken.

Mocht dit nieuws nog niet genoeg zijn, maak je borst dan maar nat. Capcom kondigt verder aan dat er een open bètatest voor Monster Hunter Wilds wordt georganiseerd. Van 31 oktober t/m 4 november kunnen spelers op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X|S de game gratis en voor niks uitproberen. PlayStation Plus-leden krijgen zelfs de mogelijkheid om vanaf 28 oktober aan de slag te gaan. De open bètatest bestaat uit drie onderdelen: character creation, een story trial en een jacht op de Doshaguma.

Monster Hunter Wilds is beschikbaar vanaf 28 februari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Wilds

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

28 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord