Check hier alle The Triple-i Initiative content

Mass Effect voor de PC verschijnt in juni

Geplaatst: 9 april 2008 11:26
Aangepast: 12 mei 2018 11:32

Pc-gamers zullen nog een extra maandje moeten wachten op het verschijnen van Bioware's meesterwerk Mass Effect. Het lukt Demiurge Studios niet om deze game voor mei naar de pc te poorten. Maar niet teleurgesteld! Door deze kleine uitstel heeft Demiurge Studios wel natuurlijk iets langer de tijd om Mass Effect nog beter te maken voor de pc. En dat is voor ons gamers altijd goed nieuws.

Mass Effect voor de pc zal grotendeels hetzelfde zijn als de Xbox 360 versie. Toch zijn er een aantal kleine vernieuwingen te melden. Zo kan de besturing voor de pc naar eigen wens kunnen worden ingesteld en zal het inventarisatiescherm worden vereenvoudigd zodat er sneller kan worden verwisseld tussen wapens en items.
Als laatste wordt er ook nog een nieuwe minigame toegevoegd die niet in de Xbox 360 versie verscheen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mass Effect

Series

Mass Effect

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360

Releasedatum

23 november 2007

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer