Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Mass Effect voor de PC verschijnt in juni

Pc-gamers zullen nog een extra maandje moeten wachten op het verschijnen van Bioware's meesterwerk Mass Effect. Het lukt Demiurge Studios niet om deze game voor mei naar de pc te poorten. Maar niet teleurgesteld! Door deze kleine uitstel heeft Demiurge Studios wel natuurlijk iets langer de tijd om Mass Effect nog beter te maken voor de pc. En dat is voor ons gamers altijd goed nieuws.

Mass Effect voor de pc zal grotendeels hetzelfde zijn als de Xbox 360 versie. Toch zijn er een aantal kleine vernieuwingen te melden. Zo kan de besturing voor de pc naar eigen wens kunnen worden ingesteld en zal het inventarisatiescherm worden vereenvoudigd zodat er sneller kan worden verwisseld tussen wapens en items.
Als laatste wordt er ook nog een nieuwe minigame toegevoegd die niet in de Xbox 360 versie verscheen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?