Meer dan 20 miljoen Elden Ring eenheden verkocht

Geplaatst:

Oh, Elden Ring. Bandai Namco en Fromsoftware kunnen in hun handjes wrijven, want de actie/RPG heeft ze absoluut geen windeieren gelegd. Er is onthuld dat Elden Ring meer dan 20 miljoen keer over de toonbanken is gegaan.

Een bizar nummer, dat kunnen we toch wel veronderstellen. In 2020 werd er onthuld hoeveel de Dark Souls-franchise in totaal had verkocht: 27 miljoen stuks. Dit nummer is vast wat veranderd in twee jaar tijd, maar het schetst wel een goed beeld hoe succesvol Elden Ring is geweest en nog steeds is voor Bandai Namco en Fromsoftware. Via Twitter worden de vele Tarnished bedankt voor het spelen van de game. Er wordt nog gewerkt aan nieuwe content voor Elden Ring, dus wie weet waar dit cijfer uiteindelijk gaat eindigen.

Check hier onze review van Elden Ring. Tijdens The Game Awards won Elden Ring de GOTY-award.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Fromsoftware
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord