FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Met z'n twintigen ballen in FIFA 09

EA heeft bevestigd dat je FIFA 09 online met maar liefst twintig man kunt gaan spelen. Hiermee heeft EA 5 vs. 5 Be A Pro: Online Team Play dus weten uit te breiden tot een 10 vs. 10-modus.

Op deze manier kun je online met z'n twintigen een wedstrijd aangaan met ieder een eigen speler. Alleen een bestuurbare keeper ontbreekt. Reden hiervoor is dat men geen goed besturingssysteem voor keepers kon ontwikkelen. Tot er een goede oplossing kan worden gevonden voor het besturen van de keeper zal EA daarom geen 11 vs. 11 in de FIFA-reeks stoppen.

FIFA 09 verschijnt voor de PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, NIntendo DS, Nintendo Wii, Xbox 360 en pc. De game moet in de herfst van 2008 in de schappen liggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?