Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Microsoft biedt gratis content GTA IV aan?

Onlangs werd eindelijk bevestigd, dat GTA IV op 29 april in de winkel komt te liggen. Inmiddels is er weer een nieuw gerucht verschenen.

Het gerucht is dat Microsoft gratis content wil aanbieden aan mensen die de game pre-orderen. Op die manier wil Microsoft mensen over halen de Xbox 360-versie van de game aan te schaffen. Eerder werd al bekendgemaakt dat de Xbox 360-versie exclusieve content zal krijgen in de vorm van nieuwe missies. Dit is natuurlijk een goede manier om mensen te lokken. Of dit allemaal waar is is nog niet zeker. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?