ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Mieters gave trailer Brothers in Arms: Hells Highway

Brothers in arms 3 gaat klaarblijkelijk uit de laatste trailer niet meedoen aan de huidige trend om alle games geschikt te maken voor psychisch gevoelige kleuters.

Guts & Gore is het wat de klok slaat in Hell`s Highway, om te laten zien dat ze niet bang zijn voor kritiek mogen we een paar mooie slow-motion moorden aanschouwen.
Nou maar hopen dat de uitgever niet overstag gaat door massa`s bange moeders.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?