Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Mirror's Edge is nog maar het begin

Tegenwoordig lijkt het wel een rage om voordat de game uit is al een nieuwe game aan te gaan kondigen. Dit is nu ook enigszins gebeurd bij Mirror's Edge. EA heeft namelijk bekendgemaakt dat de game het eerste deel is uit een trilogie. We kunnen in de toekomst dus nog twee delen verwachten die verder zullen bouwen op het eerste deel. In volgende delen zou het bijvoorbeeld goed kunnen dat het verhaal wordt bekeken vanuit een ander persoon.

Mirror's Edge neemt je mee in een kleurrijke wereld, naar een nieuwe stad. Ooit bruiste deze stad van de energie. Hij was vies en gevaarlijk, maar vol leven en schitterend. Nu is hij compleet veranderd. De veranderingen kwamen langzaam. De meesten beseften het niet of het kon ze niets schelen, en ze accepteerden het. Ze kozen voor een makkelijk leven. Sommigen niet... Zij werden onze klanten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?