Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Next-gen-versies Witcher 3 en Cyberpunk uitgesteld

Heeft CD PROJEKT RED van de eerdere fouten geleerd? De next-gen-versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 zijn uitgesteld.

Over de lancering van het langverwachte Cyberpunk 2077 hoeven we het niet lang te hebben. De ondermaatse prestaties van Cyberpunk 2077 zorgden er zelfs voor dat Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store werd gehaald. Inmiddels is de situatie rondom de game wat beter. De studio achter de titel, CD PROJEKT RED, lijkt van de fouten rondom de staat van de game geleerd te hebben. Vorige maand gaf de ontwikkelaar aan dat de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 mogelijk uitgesteld zou worden. Die uitspraak is nu realiteit geworden: de next-gen-versies van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3, een andere zeer populaire game van de ontwikkelaar, zijn uitgesteld. Op basis van het advies van de betrokkenen bij de projecten, zijn beide titels uitgesteld tot 2022. Een definitieve releasedatum geeft de Poolse studio nog niet, maar we hebben wel een indicatie ontvangen. Beide titels komen in de eerste helft van 2022 uit.

De next-gen-versie van Cyberpunk 2077 staat nu in de planning om in het eerste kwartaal van 2022 te verschijnen. De verbeterde versie van The Witcher 3 gaat de next-gen-consoles in het tweede kwartaal van datzelfde jaar verrijken.

BRON CD PROJEKT RED

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?