Nieuwe DBZ: Sparking Zero-trailer toont nieuwe vechters

-

De nieuwste trailer voor Dragon Ball: Sparking Zero, de nieuwste iteratie in de legendarische Budokai Tenkaichi-serie, is vandaag uit de doeken gedaan op het officiële YouTube-kanaal van Bandai Namco. In de kersverse trailer zijn een heleboel nieuwe vechters te zien.

Ja ja ja Dragon Ball-fans, maak je borst maar nat voor een epische vechtervaring! Want de kersverse trailer introduceert een indrukwekkende line-up van iconische personages zoals Saibaiman, Chiaotzu, Cui, Dodoria, Super Zarbon, Nail, Guldo, Recoome, Captain Ginyu en verschillende vormen van Frieza (Z) (1e Form, 2e Form, 3e Form, 4e Form en Full Power). Elke vechter brengt zijn unieke stijl en vernietigende moves mee, wat zorgt voor ongekende gevechten en adembenemende actie. Als we de hands on-ervaringen van onze Rudy mogen geloven, dan belooft Dragon Ball: Sparking Zero de adrenaline op te voeren met een mooi staaltje graphics en - niet geheel onbelangrijk - dynamische gameplay. Of je nu een doorgewinterde fan bent of nieuw in de Dragon Ball-wereld, het lijkt erop dat deze game een klapper kan worden. Bekijk hieronder de nieuwe trailer:

Dragon Ball: Sparking Zero komt op 11 oktober 2024 uit voor PC (Steam), PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Wordt dit dan de ultieme vechtgame van het jaar?

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Ontwikkelaar:

Spike Chunsoft

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

11 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord