Nieuwe Gears-game is een prequel: Gears of War: E-Day

-

Gears of War is terug en groter dan ooit! Eén van de knallers vanuit kamp Xbox draagt de naam Gears of War: E-Day - check hier de nieuwe trailer!

Door middel van Unreal Engine 5 gaan spelers Emergence Day meemaken. Stap wederom in de grote laarzen van Marcus Fenix in dit origineverhaal. Samen met zijn beste maat Dom Santiago moet hij de Locust Horde een halt toeroepen. Deze collectie aan moordlustige monsters is er op gebrand om de mensheid uit te roeien. Gewapend met het meest brute wapentuig gaan de soldaten de dreiging tegemoet. Alle beelden die je hieronder ziet zijn in-engine.

Gears of War: E-Day is in ontwikkeling voor de pc en Xbox Series X|S. Net zoals Perfect Dark en Fable!

Bron: Xbox Games Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears of War: E-Day

Ontwikkelaar:

The Coalition

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

10 juni 2024 om 09:07

Moet zeggen, heb Gears gemist

Avatar Juggy
Juggy

10 juni 2024 om 13:09

@RudeRudeson same, maar het zijn vooral de oudere Gears of War-games die ik gemist heb. Deeltje vier en vijf hebben mij nooit helemaal kunnen overtuigen, maar een origineverhaal van E-Day met de bro's Marcus en Dom? Dat klinkt als muziek in de oren

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

10 juni 2024 om 14:35

@Juggy Vond 5 ook wel vermakelijk. Heb ze bij het aanschaffen van de nieuwe videokaart allemaal gespeeld achter elkaar, 5 wist op zich een welkome afwisseling te presenteren

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord