Phasmophobia

  • Ontwikkelaar Kinetic Games
  • Eerste releasedatum 18 september 2020
  • Platformen Pc , VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Nieuwe level Phasmophobia wordt gevangenis

Phasmophobia krijgt er binnenkort een nieuw level bij. Dit nieuwe level wordt een gevangenis.

Ook na Halloween is Phasmophobia populair op Steam en bij streamers. In deze horrorgame is het de bedoeling dat je verlaten gebouwen verkent en op zoek gaat naar geesten. Ontwikkelaar KineticGame liet gisteren via Twitter weten dat er plannen zijn om de game binnenkort uit te breiden. In de tweet kunnen we een screenshot van een Scrum-bord zien waarop Make a Prison Level als een van de taken te zien is. We kunnen er dus vanuit gaan dat een oude verlaten gevangenis een van de volgende locaties wordt die aan de game wordt toegevoegd.

Phasmophobia is momenteel te spelen op pc. Wanneer de nieuwe locatie aan de game wordt toegevoegd, is nog niet bekend.

BRON KineticGame

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?