Nieuwe pakketen voor LittleBigPlanet

LittleBigPlanet wordt weer uitgebreid met een nieuwe DLC vol level kits en kostuums. Media Molecule maakte vandaag namelijk bekent dat er twee nieuwe pakketen zullen verschijnen voor de game, genaamd History Level Kit en History Costume Pack.

De pakketen zijn echter niet gratis, want de level kits kosten 3,99 euro en de kostuums kosten 2,99 euro. Overigens verschijnt de DLC op 13 augustus. We Zullen dus nog een paar dagen moeten wachten.

Level-Kit
Objecten: Chinese Bell, Egyptian Mask, Ancient Greek Vase, Gothic Gargoyle
Materialen: Antique Maps, Islamic Tiles, Hieroglyphs, Cave Painting, Tapestry
Decoraties: Dertien waaronder Roman Plaque, Persian Brooch, Laurel Wreath
Stickers: 140
Geluiden: 'Sounds of Yore'
Muziek: 'The Chrysalis of Eternity' by Kenneth Young
Achtergrond: The Pantheon

Kostuums
Ada Lovelace: Wig, Hair, Dress
Genghis Khan: Beard, Hat, Trousers, Armour
Boudica: Spear, Hair, Sandals, Dress
Mozart: Wig, Breeches and Socks, Coat

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?