Nieuwe rol beschikbaar in Red Dead Online

Geplaatst:

Rockstar Games heeft een nieuwe rol aangekondigd voor in Red Dead Online. De update met de Naturalist-specialistatie brengt onder andere nieuwe missies, gameplay, in-game cosmetische opties en de komst van 'Legendary Animals'.

Eind vorig jaar kwam de update uit voor Red Dead Online, waarbij drie rollen werden geïntroduceerd die spelers kunnen aannemen: Bounty Hunter, Collector of Trader. Later werd daar de rol van Moonshiner aan toegevoegd. De nieuwe update voor Red Dead Online brengt de rol van Naturalist naar de game. Met deze nieuwe specialisatie kan je samenwerken met natuurbeschermer Harriet Davenport om de natuur te behouden. Daarbij heeft deze rol als doel om dieren op te sporen, te jagen en te bestuderen. Naast de 'Legendary Animals' in de update, zijn er rolspecifieke missies, items en vaardigheden voor de Naturalist beschikbaar. Het kost trouwens wel goudstaven om een rol op je te nemen, als je niet de moeite wil nemen om die kosten te omzeilen. De nieuwe update voor Red Dead Online brengt nog veel meer met zich mee, dus de in-game protesten van spelers dat er te weinig updates zijn, kunnen nu voorlopig gestaakt worden.

De rol van Naturalist is al vanaf nu beschikbaar in Red Dead Online. Tot en met 3 augustus kunnen beginnende Naturalist-spelers dubbel verdienen met 'Tier 3 Legendary Animal Samples' en 'Whole Carcass Sales'. Ook krijg je meer verdiensten met het halen van doelen van deze nieuwe specialisatie.

Bron: Rockstar Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord