Nieuwe trailer voor DRAGON BALL: Sparkling! ZERO

-

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer online gezet voor DRAGON BALL: Sparkling! ZERO. De nieuwe 3D vechtgame staat op de planning voor dit najaar.

De verwachting is dat de game een hoop content met zich mee zal brengen, aangezien je door het verhaal van zowel Dragon Ball Z als Dragon Ball Super loopt. Naast de Story Modus geeft de game je de mogelijkheid om losse gevechten te spelen tegen bots. Je vecht in teams van drie en mag zelf een team samenstellen met bekende personages uit de serie. De gevechten zijn erg dynamisch, aangezien je ook je omgeving kunt aantasten en zelfs helemaal vernietigen als je wil. Voor liefhebbers van fighting games is dit dus zeker een mooie om naar uit te kijken.

DRAGON BALL: Sparkling! ZERO staat op de planning voor 11 oktober en komt dan uit op de Xbox Series X/S, PlayStation 5 en pc.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Ontwikkelaar:

Spike Chunsoft

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

11 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord