DRAGON BALL: Sparking! ZERO verschijnt in oktober

-

Dragon Ball en Bandai zijn een match made in heaven. Zo bewijst de uitgever maar weer eens met de nieuwe trailer van Dragon Ball: Sparking! ZERO. Niet alleen krijgen we vette beelden te zien we krijgen ook nog eens de Dragon Ball: Sparking! ZERO releasedatum.

Na een aantal uitstapjes richting het open wereld genre met Dragon Ball Z: Kakarot en het asymmetrische survival horror genre met Dragon Ball: The Breakers, is het tijd om terug te gaan naar de roots. Dragon Ball: Sparking! ZERO is een typische fightinggame in de trant van de Budokai- en Tenkaichi-series. Dat belooft dus moddervette acties onder het genot van haarscherpe graphics. Daar stopt de trailer echter niet. Aan het eind wordt namelijk gedropt dat Dragon Ball: Sparking! Zero op 11 oktober 2024 verschijnt!

DRAGON BALL: Sparking! ZERO is beschikbaar vanaf 11 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Meer fightinggame nieuws? Check dan hier de year 2 content van Street Fighter 6!

Bron: Summer Game Fest
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Ontwikkelaar:

Spike Chunsoft

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

11 oktober 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord