M. Bison maakt terugkeer in Street Fighter 6

-

's Werelds beste vechtgame mag niet ontbreken tijdens Summer Game Fest. Street Fighter 6 krijgt een tweede jaar aan content en dus ook vier nieuwe vechtersbazen. Een daarvan is M. Bison die terugkeert naar de franchise.

De Street Fighter 6 review liegt er niet om, de game is ijzersterk. Na vier DLC-personages is het tijd voor een tweede jaar aan content. Dit jaar krijgen we dus vier nieuwe personages, bestaande uit: Fatal Fury's Mai en Terry Bogard, Street Fighter 3's Elena en de legendarische M. Bison. M. Bison verschijnt in de zomer 2024, Terry Bogard in de herfst van 2024, Elena in de lente van 2025 en Mai in de winter van 2025.

Meer Summer Game Fest nieuws checken? Wat dacht je van de Lego: Horizon Adventures aankondiging of check hier de nieuwe beelden van Methaphor ReFantazio!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Street Fighter 6

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

2 juni 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord