Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Splatoon 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 9 september 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nintendo komt deze week met Splatoon 3 Direct

Er staat ons weer een nieuwe Nintendo Direct te wachten. Deze is al over een paar dagen te zien en staat volledig in het teken van de kleurrijke game Splatoon 3.

Nintendo is met diens Direct aankondigingen behoorlijk uit de wol geverfd. Telkens krijgen we slechts een paar dagen van te voren te horen dat we ons weer moeten gaan opmaken voor een nieuwe Nintendo Direct. In het geval van Splatoon 3 is dat niet anders, want overmorgen brengt Nintendo weer nieuwe details naar buiten over de kindvriendelijke third-person shooter. Er is voldoende beeldmateriaal aanwezig om ons ongeveer een half uurtje zoet te kunnen houden. Wat we te zien krijgen is nog een groot mysterie. Inmiddels hebben we namelijk al best wel wat informatie over de game voorbij zien komen. Zo bevat Splatoon 3 bekende wapens uit voorgaande delen en heb je in Splatoon 3 meer hippe kledingstukken tot je beschikking.

Woensdag 10 augustus kun je er om 15:00 uur eens goed voor gaan zitten. Dan vindt de nieuwe Nintendo Splatoon 3 Direct presentatie plaats.

De releasedatum van Splatoon 3 is op 9 september. Vanaf dan is de game speelbaar op de Nintendo Switch. De echte fans kunnen de game dan spelen met de Nintendo Switch OLED Splatoon 3 Edition die op 26 augustus verschijnt.

BRON Nintendo

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?